Flight Radar 24 PRO na tablecie

Dyskusje o wszystkim i o niczym

Flight Radar 24 PRO na tablecie

Postprzez Kriss » 26 grudnia 2012, 23:57

Mam pytanie ,nie mogę zainstalować na tablecie ,system android ace cream 4.0.3 czy ma ktoś jakieś pomysły ,dodam że mapy są zainstalowane z google maps :(
Avatar użytkownika
Kriss
Członek EPKT Spotters
 
Posty: 563
Dołączył(a): 15 kwietnia 2010, 14:46
Lokalizacja: Częstochowa

Re: Flight Radar 24 PRO na tablecie

Postprzez bodeek » 27 grudnia 2012, 08:38

Jakiego masz tableta? Jest 'google certified' ?
bodeek
 
Posty: 238
Dołączył(a): 19 listopada 2012, 18:42
Lokalizacja: Zabrze/EPGL

Re: Flight Radar 24 PRO na tablecie

Postprzez Kriss » 27 grudnia 2012, 12:17

właśnie nie ,a można to jakoś obejść
Avatar użytkownika
Kriss
Członek EPKT Spotters
 
Posty: 563
Dołączył(a): 15 kwietnia 2010, 14:46
Lokalizacja: Częstochowa

Re: Flight Radar 24 PRO na tablecie

Postprzez bodeek » 27 grudnia 2012, 15:03

"That means that a tablet that is not Google certified, will not have all necessary files that are needed by Flightradar24 to work (Google Maps API). Even if you hack the tablet and install Google Play and Google Maps, there are still files missing in the system and Flightradar24 will not work. If you want to be sure that you can run Flightradar24 on your tablet"

Wychodzi na to, że nie. Chociaż może warto poszukać w internecie.
bodeek
 
Posty: 238
Dołączył(a): 19 listopada 2012, 18:42
Lokalizacja: Zabrze/EPGL

Re: Flight Radar 24 PRO na tablecie

Postprzez Kriss » 27 grudnia 2012, 16:24

dzięki wielkie ,poczekamy może kiedyś będzie opcja ,a może zmieni się kiedyś tabletke
Avatar użytkownika
Kriss
Członek EPKT Spotters
 
Posty: 563
Dołączył(a): 15 kwietnia 2010, 14:46
Lokalizacja: Częstochowa

Re: Flight Radar 24 PRO na tablecie

Postprzez bodeek » 27 grudnia 2012, 17:00

Dziwne to trochę, bo ponoć wersja free działa na niektórych "non certified".
bodeek
 
Posty: 238
Dołączył(a): 19 listopada 2012, 18:42
Lokalizacja: Zabrze/EPGL

Re: Flight Radar 24 PRO na tablecie

Postprzez Kriss » 1 września 2013, 21:13

Tak na boku ,przypomniało mi się przeniosłem wszystko z telefonu i działa a niby tablet nie certyfikowany :D
Avatar użytkownika
Kriss
Członek EPKT Spotters
 
Posty: 563
Dołączył(a): 15 kwietnia 2010, 14:46
Lokalizacja: Częstochowa

Re: Flight Radar 24 PRO na tablecie

Postprzez zelik85 » 9 lutego 2014, 16:02

Hej wersja 5.02 działa bez problemu umnie jak coś mogę podesłać :)
zelik85
Członek EPKT Spotters
 
Posty: 359
Dołączył(a): 9 lutego 2014, 14:40
Lokalizacja: Częstochowa

Re: Flight Radar 24 PRO na tablecie

Postprzez Mucha_k » 4 stycznia 2015, 22:54

U mnie też wszystko hula jak trzeba na tablecie :)
Mucha_k
 
Posty: 3
Dołączył(a): 29 grudnia 2014, 17:15


Powrót do Hyde Park

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron